Zaščita proti zajedavcem

Leta 2011 smo uradno pridobili dovoljenje za promet oz. prodajo repelentnih in insekticidnih izdelkov za pse in mačke. Istega leta smo tudi opravili registracijo izdelkov in postali ekskluzivni uvoznik blagovnih znamk Bogadual (Švica) ter Vitalveto in Vetocanis (Francija).

Sredstva proti zajedavcem

Vsem nam je zelo pomembno dobro počutje našega ljubljenca, zato ga je treba primerno zaščititi pred zajedavci. Glede na to, da se zajedavcem ni enostavno izogniti v celoti, je najbolj pomembna pravočasna preventivna skrb in zaščita, da s tem preprečimo, ali vsaj omejimo in zmanjšamo napade zajedavcev.

V naši ponudbi boste našli izdelke primerne za preventivo, kot tudi izdelke, s katerimi boste zajedavce uspešno odpravili. Večinoma so začitna sredstva kombinirana in delujejo na več vrst insektov hkrati.

Sredstva proti zajedavcem

  _______________________________________________________________
 _______________________________________________________________

Zanimivosti:

Klopi in bolhe se »zbujajo« predvidoma v marcu oz. ko se otopli in nas spremljajo do pozne jeseni. Bolhe so bolj odporne od klopov in jih zima ne odžene takoj, saj si dom najdejo tudi v stanovanjskih prostorih, kjer pozimi ogrevamo in jim na ta način omogočimo preživetje in obstanek.
S pravilnimi ukrepi se zajedavcem lahko v celoti izognemo kasinot ilman rekisteröitymistä, zato je pravočasna preventivna uporaba primerne zaščite v obliki antiparazitnih ovratnic ali ampul najbolj priporočljiva in zaželena!

Resnica o klopih
Kako odstraniti klopa
Resnica o bolhah